Begynn søket etter det perfekte domenenavnet

Personvern

Webhotell - Personvernerklæring

Ditt personvern er av største betydning for oss. På Gethosted ønsker vi å gjøre opplevelsen din online tilfredsstillende og trygg. Fordi vi samler inn visse typer informasjon om brukerne våre, føler vi at du fullt ut bør forstå vilkårene og betingelsene for samling og bruk av denne informasjonen. Personvernerklæringen og vilkårene for akseptabel bruk, beskriver retningslinjene våre som gjelder for kontoen din og avslører hvilken informasjon vi samler inn og hvordan vi bruker den informasjonen.

GetHosted samler og holder styr på:

VALGFRITT FREMLAGENDE INFORMASJONS SENDING

Gethosted tilbyr følgende gratis tjenester, som krever noen form for frivillig innsending av personlig informasjon av brukere:

BARN

I henhold til “Children’s Online Privacy Protection Act of 1998” («COPPA»), vil vi aldri bevisst be om personlig identifiserende informasjon fra noen under 13 år uten først be om samtykke fra foreldrene.

BRUKSSPORING

Gethosted sporer brukertrafikkmønstre gjennom de forskjellige nettstedene. Vi korrelerer imidlertid ikke denne informasjonen med spesifikke data om individuelle brukere. Gethosted bryter ned den generelle bruksstatistikken i henhold til en brukers domenenavn, nettlesertype og Multipurpose Internet Mail Extension («MIME») -type ved å samle slik informasjon fra nettleserstrengen (informasjonen i hver brukers nettleser).

Noen ganger sporer og katalogiserer Gethosted søkeordene som er angitt av brukere i vår søkefunksjon. Denne sporing er imidlertid aldri knyttet til enkeltbrukere. Vi bruker sporingsinformasjon til å avgjøre hvilke områder på nettstedene våre brukere liker og ikke liker, basert på trafikk til disse områdene. Vi sporer ikke hva enkelte brukere leser, men heller hvor godt hver side presterer totalt sett. Dette hjelper oss med å fortsette å forbedre tjenestene våre for brukerne våre.

INFORMASJONSKAPSLER

Vi kan plassere en tekstfil som kalles en “cookie” eller informasjonskapsel i nettleserfilene på datamaskinen din. Selve informasjonskapselen inneholder ikke personlig informasjon, selv om den vil gjøre det mulig for oss å relatere din bruk av dette nettstedet til informasjon du spesifikt og bevisst har gitt. Den eneste personlige informasjonen en informasjonskapsel kan inneholde er informasjon gitt av brukeren. En informasjonskapsel kan ikke lese data fra brukerens harddisk eller lese informasjonskapsler som er opprettet av andre nettsteder. Gethosted bruker informasjonskapsler for å spore trafikkmønstre for brukere (som beskrevet ovenfor).

Annonseringssystemet vårt leverer en engangs informasjonskapsel for å forbedre sporing av annonsevisninger og klikkfrekvenser.

Du kan nekte informasjonskapsler ved å slå av informasjonskapselfunksjonen i din nettleser. Hvis nettleseren din er satt til å gi en advarsel før informasjonskapselen godtas, vil du motta advarselen med hver informasjonskapsel. Du trenger ikke å ha informasjonskapsler slått på for å bruke Gethosteds nettsted.

BRUK AV INFORMASJON

Gethosted bruker frivillig gitt informasjon av våre brukere for å forbedre brukeropplevelsen på våre nettsider. Enten ved å tilby interaktive eller personlige elementer på nettstedene eller ved å forbedre fremtidig innhold som svar på interessene til brukerne våre.

Som nevnt ovenfor bruker vi informasjon som brukere frivillig gir for å sende ut elektroniske nyhetsbrev og markedskommunikasjon. Vi sender ut nyhetsbrev til abonnenter på en jevnlig fastsatt tidsplan som tilsvarer frekvensen av den aktuelle publikasjonen, og sender av og til ut spesialutgaver når vi tror at abonnenter kan være spesielt interessert i noe vi gjør. Gethosted deler aldri utsendelseslister av nyhetsbrev med tredjeparter, inkludert annonsører, sponsorer eller partnere. Vi bruker sporingsinformasjon til å avgjøre hvilke områder på nettstedene våre brukere liker og ikke liker, basert på trafikk til disse områdene. Vi sporer ikke hva enkelte brukere leser, men heller hvor godt hver side presterer totalt sett. Dette hjelper oss med å fortsette å bygge en bedre tjeneste for deg. Vi sporer søkeord som er angitt i søkefunksjonen som et av mange målinger på hva som interesserer brukerne våre. Men vi sporer ikke hvilke vilkår en bestemt bruker angir. Gethosted lager samlede rapporter om brukerdemografi og trafikkmønstre for annonsører, sponsorer og partnere. Dette gjør det mulig for annonsørene våre å annonsere mer effektivt, og lar brukerne våre motta annonser som er skreddersydd for deres behov. Fordi vi ikke sporer bruksmønstrene til individuelle brukere, vil en annonsør eller sponsor aldri vite hvilken bruker som klikket på annonsen.

DELING AV INFORMASJON

Gethosted bruker den ovenfor beskrevne informasjonen for å skreddersy innholdet vårt for å passe dine behov og hjelpe våre annonsører med å bedre forstå publikums demografi. Dette er avgjørende for å holde våre utvalgte tjenester gratis. Vi vil ikke dele informasjon om individuelle brukere med noen tredjepart, bortsett fra for å overholde gjeldende lov eller gyldig juridisk prosess eller for å beskytte den personlige sikkerheten til våre brukere eller publikum.

SIKKERHET

Gethosted driver sikre datanettverk beskyttet av bransjestandardbrannmur- og passordbeskyttelsessystemer. Våre retningslinjer for sikkerhet og personvern blir jevnlig gjennomgått og forbedret etter behov. Bare autoriserte personer har tilgang til informasjonen fra våre kunder.

Nettstedene våre inneholder lenker til andre nettsteder. Gethosted er ikke ansvarlig for personvernpraksisen eller innholdet på slike andre nettsteder.

UTMELDINGSPOLITIKK

Vi gir brukerne alternativer der det er nødvendig og praktisk. Slike valg inkluderer:

Muligheten til å ikke registrere deg for å motta våre elektroniske nyhetsbrev og markedskommunikasjon; og

Muligheten til ikke å delta i visse interaktive områder, noe som fullstendig opphever vårt behov for å samle personlig identifiserbar informasjon fra brukerne våre.

DITT SAMTYKKE

Ved å bruke dette nettstedet godtar du innsamling og bruk av denne informasjonen av Gethosted. Hvis vi bestemmer oss for å endre vår personvernerklæring, vil vi legge disse endringene ut på denne siden slik at du alltid er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den og under hvilke omstendigheter vi avslører den.

NØDVENDIGE OPPLYSNINGER

Vi vil ikke dele dine personlige opplysninger, bortsett fra med en tredjepart for å hjelpe oss med behandling eller sikring av dine personlige opplysninger, eller når vi er påkrevd ved lov, med mindre vi har gitt deg beskjed og valg, i god tro at slike handlinger er nødvendig for å overholde lovens forskrifter, eller vi må overholde en juridisk prosess som vises på nettstedet vårt. Vi kan også trenge å gi informasjonen din hvis en av våre partnere krever det, men disse situasjonene er sjeldne.

PERSONLIG INFORMASJON ETTER TERMINERING AV EN KONTO

Når din Gethosted -konto blir kansellert (enten frivillig eller ufrivillig), blir all din personlig identifiserbare informasjon satt i «deaktivert» status i våre tilsvarende databaser. Du bør imidlertid vite at deaktivering av kontoen din ikke betyr at din personlig identifiserbare informasjon er slettet helt fra databasen vår. Vi beholder og bruker din personlig identifiserbare informasjon om nødvendig for å løse tvister eller håndheve våre avtaler.