GetHosted Affiliate Program

Vårt fordelsprogram gir deg mulighet til å henvise nye kunder til oss – og få betalt for det! Du har mulighet til å få registreringsbonuser og betalt hver gang du henviser en ny kunde. Dette er helt gratis for deg! Jo flere kunder du henviser jo høyere blir din inntekt.

En plattform tilrettelagt for alle nivåer markedsføring

Selg mer med GetHosted sitt Affiliate program. Len deg tilbake og se fortjenesten din vokse.

Rask og enkelt delingsverktøy

Affiliate linker til alle hosting planer og tjenester for bedre kampanjemålretting.

Flertrinns affiliate program

Du blir belønnet for din innsats ved å øke kommisjonene dine for hvert nivå. Du blir belønnet for din innsats - jo flere som blir kunder hos oss etter din henvisning jo

Sanntidssporing

Dashbordet vårt gir deg detaljert sporing av dine direkte og unike klikk for å forbedre kampanjene dine

Langvarig informasjonskapsler

Hvis en kunde kommer fra lenken din til nettstedet vårt og deretter kommer tilbake for å kjøpe måneder senere, får du fortsatt gevinst.

Omfattende kreativt material

Alle typer reklamemateriell for å få alle annonsekanalene dine til å fungere.

support

Lett anvendelig Dashbord

Nettbasert kontrollpanel for å spore kampanjene dine og overvåke inntektene dine.

price_2

Oppstartsbonus

Få 100kr i en velkomstbonus for å registrere deg i vårt affiliate program. Velkomstbonusen blir utbetalt sammen med din første kommisjon.

Dedikerte rådgivere

Vi vil svare på alle spørsmålene du måtte ha og gi deg strategiske råd for høyere ytelse.

Tjen opptil 2000kr kvalifiserende registrering

Et affiliate program med flere nivåer med voksende kommisjoner, som belønner hvert salg du foretar

Ofte stilte spørsmål

Det er veldig enkelt å komme i gang – få Affiliate lenker eller bannere via ditt Affiliate panel og legg dem på nettstedet ditt, legg ut på sosiale kanaler eller inkluder de i e -posten din. Når noen klikker på lenken din, vil de besøke nettstedet vårt. Vi hjelper dem med å finne den mest passende hostingplanen for nettstedet deres, og du får opptil $ 125 i provisjoner.

Alle kan bli med i vårt partnerprogram. Det er helt gratis å registrere deg, og du trenger engang ikke å være en eksisterende Gethosted -klient for å delta!

Du kan be om utbetaling når du har en godkjent kommisjon. Kommisjoner godkjennes 45 dager etter at de er generert hvis de fortsatt er i samsvar med våre tilknyttede vilkår for bruk. Alle utbetalinger skjer via PayPal, slik at du kan ha pengene dine tilgjengelige rett etter at de ble sendt.

Inntektspotensialet er ubegrenset. Inntektene dine er direkte proporsjonale med innsatsen du legger ned for å øke salget. Du kan tjene opptil 2000 kr for hver kunde som fullfører et kjøp.

Ja absolutt. Under sesongkampanjer kan du dele våre kupongkoder sammen med din unike tilknyttede lenke og få en kommisjon når henvisningene bruker dem.