Begynn søket etter det perfekte domenenavnet

Cloud Hosting

webhotell

Cloud Hosting

Dedicated server

Cloud Mini

Kr 43

/mnd

Cloud Medium

Kr 159

/mnd

Cloud Pro

Kr 299

/mnd

Anbefalt for

For mindre nettsider med lite trafikk og få funksjoner som trenger lite lagring  

For større nettsider med ekstrafunksjoner. Passer også for små nettbutikker

For større nettsider, nettbutikker og systemer som krever ekstra høy ytelse og stabilitet

Trafikk

For nettsider med lav trafikk

For nettsider med god trafikk og flere brukere samtidig

For butikker med stor trafikk og perioder med veldig stor pågang

Lagringsplass

1 GB

30 GB

100 GB

WordPress Optimalisert

Gratis flytting

Inkluderer gratis SSL

SSD disker

HTTP/2

LiteSpeed webserver

QUIC

Node.js

Ruby on Rails

SSH-tilgang

VIP support *

SpamExperts antivirus – og spamfilter *

Tilleggsdomener

10*

20*

MySQL / MariaDB databaser

1

5

10

FTP kontoer

5

15

Ubegrenset

Kontrollpanel

Cpanel

Cpanel

Cpanel

Cloud Mini

Kr 43

/mnd

Anbefalt for

For enkeltpersoner og små organisasjoner med få e-poster

Lagringsplass

1 GB

WordPress Optimalisert

Gratis flytting

Inkluderer gratis SSL

SSD disker

HTTP/2

LiteSpeed webserver

QUIC

Node.js

Ruby on Rails

SSH-tilgang

VIP support *

SpamExperts antivirus – og spamfilter *

Tilleggsdomener

MySQL / MariaDB databaser

1

FTP kontoer

5

Kontrollpanel

Cpanel

Cloud Medium

Kr 159

/mnd

Anbefalt for
Små og mellomstore firma med mer epost/innhold eller flere domener
Lagringsplass

30 GB

WordPress Optimalisert

Gratis flytting

Inkluderer gratis SSL

SSD disker

HTTP/2

LiteSpeed webserver

QUIC

Node.js

Ruby on Rails

SSH-tilgang

VIP support *

SpamExperts antivirus – og spamfilter *

Tilleggsdomener

10*

MySQL / MariaDB databaser

5

FTP kontoer

15

Kontrollpanel

Cpanel

Cloud Pro

Kr 299

/mnd

Anbefalt for

Større nettsteder eller kunder som krever ekstra høy ytelse og stabilitet

Lagringsplass

100 GB

WordPress Optimalisert

Gratis flytting

Inkluderer gratis SSL

SSD disker

HTTP/2

LiteSpeed webserver

QUIC

Node.js

Ruby on Rails

SSH-tilgang

VIP support *

SpamExperts antivirus – og spamfilter *

Tilleggsdomener

20*

MySQL / MariaDB databaser

10

FTP kontoer

Ubegrenset

Kontrollpanel

Cpanel

Enkle & Kraftige Verktøy

Høy Ytelse 100% Intel CPU Og 100% SSD Bare Metal Platform.

SLA med 99.9% oppetidsgaranti er alltid inkludert

1 GBPS direktelinje til VPS

Virtualisert filsystem for hvert webhotell

Neste generasjon CPU for lynraske servere

Full støtte for valgfritt OS

SSH tilgang til root

Ingen bindingtid

Wordpress støtte gjennom Softaculous

Ofte stilte spørsmål

Alle nettsider du besøker består av et domene og et webhotell. Den enkleste måten å forstå det på er å tenke seg domenenavnet som adressen og webhotellet som den fysiske bygningen.

Når du surfer på nettet og angir en URL-adresse (f.eks. https://gethosted.no), sender nettleseren din automatisk ut spørringer om domenenavnet (dvs. gethosted.no) og spør hvor nettsiden befinner seg. Nettleseren laster deretter inn innholdet som er lagret på adressen.

Webhotell er kort fortalt en server som fungerer som vert for nettsiden din. Det finnes mange forskjellige typer webhotell på markedet. Akkurat som de fleste webhotell på markedet, tilbyr Gethosted ulike abonnementer, slik at kundene kan betale for akkurat de ressursene de trenger. Jo mer populær en nettside er, jo flere ressurser trenger den normalt for å fungere på en effektiv måte.

Den gode nyheten er at Gethosted gir deg muligheten til å tilpasse webhotellpakken etter eget behov. Dermed kan du starte med et enkelt abonnement og gradvis oppgradere til et Cloud Hosting- eller til og med Dedicated Server-abonnement senere.

Nettsiden din er en samling filer og (i de fleste tilfeller) en database som vises for besøkende når de surfer på siden. Gethosted tilegner plass der du kan lagre nettsiden og databasen din.

Når du registrerer deg hos Gethosted, mottar du innloggingsdetaljer slik at du får tilgang til hostingkontoens kontrollpanel.

Vi hos Gethosted tilbyr et brukertilpasset kontrollpanel. Ved å bruke kontrollpanelet, kan du utføre grunnleggende administrasjon, overvåke ressursbruk, opprette e-postadresser og installere publiseringsløsninger (CMS-er), som for eksempel WordPress. Merk at dette ikke er det samme som kontrollpanelet for nettsiden din, som opprettes når du installerer et slikt system. Dette er kontrollpanelet for hele serveren din.

Ja! Webhotell kommer i ulike former og størrelser, med ulike innstillinger som passer for ulike webmastere. Webhotell kan generelt sett deles inn i følgende kategorier:

Delt hosting: Dette er normalt den billigste typen webhotell, da den er mest økonomisk når det gjelder bruk av maskinvare. Delt hosting betyr at flere ulike nettsider ligger på samme server. Hver bruker får tildelt et visst lagringsrom og en viss mengde ressurser. Dette er ofte det beste alternativet for hobbybrukere og bloggere.

Dedikert hosting: Dedikert hosting er et godt valg for proffene, og er akkurat det det høres ut som. Her brukes en server dedikert til én enkelt nettside. I motsetning til delt hosting og VPS-hosting trenger dermed ikke brukeren å dele lagringsplass og ressurser med andre. De har en fysisk del av maskinvaren for seg selv.

Cloud hosting: Cloud hosting gir webmastere tilgang til en rekke servere som er lenket sammen og designet for å ta over for hverandre ved behov. Hvis du trenger flere ressurser kan dermed skyen tilby det. Cloud hosting er normalt det beste valget hvis du ønsker 100 % oppetid og ikke bryr deg om hvor mye det koster.

Gethosted tilbyr både delt hosting og cloud hosting. Dette gir oss muligheten til å tilby raske webhotell med nesten 100 % oppetid til en uslåelig pris.

Ikke i det hele tatt! Gethosted gjør det så enkelt som mulig for nybegynnere å lære seg det grunnleggende underveis. Mange av hverdagsoppgavene, som å opprette en e-postadresse eller installere en publiseringsløsning (CMS) kan gjøres med få klikk og uten teknisk kunnskap.

Men, ikke la deg lure. Det er enkelt å lære seg det grunnleggende og komme i gang, men webhotellpakkene våre passer også for erfarne utviklere. Det er tross alt ingen grunn til at noe ikke kan være både brukervennlig og kraftig.

Hvis du sliter er det ingen mangel på nettbaserte veiledninger som hjelper deg gjennom de vanligste oppgavene du ønsker å utføre. Vi har dessuten kundemedarbeidere som gjerne hjelper deg hvis du står fast. For de fleste av kundene våre trengs ingen hjelp. Hvis du bare ønsker å hoppe i det og komme i gang, er det raskere og enklere enn å registrere seg på et nytt sosialt nettverk.

Ikke lenge! Vi er stolte over det faktum at registrering er øyeblikkelig. Det betyr at kundene våre kan komme i gang med én gang, uten forsinkelser. Opprett kontoen din, gå gjennom installasjonsprosessen og du er klar til å logge inn og begynne å administrere den nye hosting-kontoen din umiddelbart.

MySQL er et åpent kilde-system for databasehåndtering. Det benytter strukturert query-språk (SQL) for å få tilgang til, legge til og administrere innholdet i en database. Ettersom det er et åpent kilde verktøy, er det et populært valg blant programvareutviklere. Dermed utgjør det ryggraden av flere av de mest populære operativsystemene.

De fleste moderne publiseringssystemer (CMS), som for eksempel WordPress, bruker MySQL for å lagre data. Alle endringer du gjør i systemet registreres i MySQL-databasen. Hver gang noen besøker nettsiden, brukes innholdet i databasen.

Et SSL-sertifikat er en liten datafil som bruker en krypteringsnøkkel til å binde selskapets identitet digitalt sammen med filene som er lagret på webserveren din. Tanken er å bevise utgiverens identitet på en nettside og å redusere sannsynligheten for at en besøkende får tilgang til sensitive områder av et nettsted uten riktig sikkerhet.

Når et nettsted er sikret med et SSL-sertifikat, vil en besøkende se et hengelåsikon i nettleseren, og de vil bli koblet til nettstedet ved hjelp av https://-protokollen. Med SSL-sertifikatet på plass og brukeren får tilgang til nettstedet via https, har forbindelsen mellom nettleseren og webserveren blitt sikret, og sensitiv informasjon kan trygt overføres.

Det er derfor folk bruker SSL-sertifikater på e-handelswebsteder og andre typer nettsider som behandler kredittkorttransaksjoner og annen finansiell informasjon.

Vi tilbyr gratis SSL-sertifikater med Bedrift hosting planer.

Det finnes mange ulike måter å bygge en nettside på, og det er målet vårt å gjøre det så enkelt som mulig for deg. Vi vil at du skal kunne logge inn og begynne å bygge nettsiden din med én gang. Derfor har vi brukt mye tid på å strømlinjeforme alt.

Hvis du ønsker å komme raskt i gang, er det beste alternativet å bruke autoinstallasjonsprogrammet vårt til å installere et publiseringssystem (CMS) som du kan tilpasse til dine egne behov. Dette gjelder uansett om du skal lage en blogg eller om du skal opprette en nettside for virksomheten din. Med et CMS kan du lage nye sider og tilpasse utseendet på nettsiden din uten særlig teknisk kunnskap eller programmeringsferdigheter.

Mange webmastere bruker WordPress, det mest populære publiseringssystemet i verden. Alle hosting abonnementene våre er optimert for WordPress.

Ja – og vi oppfordrer deg til å gjøre det! Hvis du bruker en av de vanligste CMS-plattformene, som WordPress, finnes det massevis av verktøy som gjør det enkelt å eksportere fra én vert og importere til en annen. Hvis du ikke bruker en vanlig CMS-plattform, eller hvis du trenger hjelp underveis, må du bare gi beskjed. Våre kundemedarbeidere hjelper deg med overføringen, og vi gjør det helt gratis!

Ja, det kan du. Hvis du ønsker det, kan du kjøpe domenenavn et annet sted og importere det til serveren din hos Gethosted. Hvis du ønsker å beholde domenenavnet ditt og webhotellet ditt hos én tilbyder – noe vi anbefaler for enkelthets skyld – kan du også overføre et eksisterende domenenavn til Gethosted. Ta kontakt og gi oss beskjed!

Ja! Vi anbefaler faktisk dette, og det er en av fordelene ved å velge Gethosted som hosting-tilbyder. Vi gjør oppgraderingsprosessen så enkel som mulig, slik at du kan starte på det rimeligste abonnementet vårt og oppgradere etter hvert som nettsiden din blir mer populær. Vi er med deg hele veien og er klare til å vokse sammen med deg!

Mange andre hosting-tilbydere prøver å overtale deg til å velge abonnement som du hverken trenger eller ønsker. Vi er ikke enige i denne fremgangsmåten. Vi mener at du kun bør betale for ressursene du trenger.

Vi tar sikkerhet på alvor, ettersom det ikke er noen vits i å ha en nettside hvis du ikke er sikker på at den er trygg mot angrep. Vi bruker BitNinja for å beskytte alle brukerne våre, og vi gjør vårt ytterste for å sikre at serverne våre er så sterke og sikre som mulig. Dette gjør vi blant annet ved å kjøpe avansert, spesialtilpasset sikkerhetsprogramvare og oppdatere infrastrukturen vår jevnlig.

Selvsagt! Vi ønsker å hjelpe kundene våre med å komme i gang med virksomheten sin, og det betyr at vi støtter e-handelsider i alle abonnementene våre. Du kan også dra nytte av våre autoinstallasjonsprogrammer for å komme i gang med en rekke CMS- og e-handelplattformer.

Vi hos Gethosted er stolte over kundestøtten vi tilbyr. Vi kaller faktisk kundestøtteteamet vårt kundesuksessteamet, fordi vi gjør det lille ekstra for å sørge for at kundene våre er så suksessrike som mulig. Hvis du har et problem kan du ta kontakt med oss, uansett hva det gjelder. Vi gjør vårt beste for å fikse det hvis vi kan det, eller vi hjelper deg i riktig retning.

Kundesuksessteamet vårt er på topp i bransjen, og vi har en lang tradisjon med å gjøre alt vi kan for å hjelpe kundene våre. Vi svarer raskt og grundig, og gir ikke opp før vi har funnet en løsning. Hvis du har et problem, kan du altså bare ta kontakt!